MADŽARSKE TOPLICE ZALAKAROŠ

Sprostite se in uživajte z nami na Madžarskem.
 

Zalakaroš Hotel FREYA

Priljubljen hotel v neposredni bližini največjega termalnega kopališča v tem delu Evrope, Granit, z več kot 5000 m2 vodnih površin, zagotavlja hotelu Freya tisto, kar si želijo mnogi hoteli. Podzemni tunel, ki vodi neposredno v termalno kopališče, je edinstven v kraju Zalakaros in vam omogoča da brez skrbi in oblačenja, v kopalnem plašču, prečkate cestišče in se odpravite na razvajanje v sproščujočo termalno in zdravilno vodo. Samo mesto je eno najbolj priljubljenih madžarskih letovišč in je od slovensko-madžarske meje oddaljeno le 55 km. Hotel je od centra mest Zalakaros, kjer so tržnica, trgovine in lokali, oddaljen 200 m

GALERIJA FOTOGRAFIJ

***Za ogled slik kliknite željeno sličico in galerija se vam odpre. Naprej se pomikate s puščico.

MADŽARSKE TOPLICE 4 DNI (3 nočitve)

TERMINI NAKANDNO

1. dan: odhod avtobusa ob 04:30 uri iz Radovljice, proti Kranju  mimo Domžal do Tepanja, kjer bomo naredili kratek postanek. Pot nadaljujemo po avtocesti mimo mejnega prehoda Dolga vas do Lentija, kjer boste imeli nekaj časa za nakupe. Nato se bomo odpravili proti Zalakarošu. Sledila bo namestitev v hotelu, ob določeni uri pa vas bo spremljevalec popeljal na ogled po kompleksu. Kopanje, večerja in počitek.

2. dan: zajtrk, ob 08:30 uri odhod avtobusa izpred hotela na izlet do Balatona in Heviza. Povratek v hotel, kopanje, večerja in počitek.

3. dan: zajtrk, ob 08:30 uri odhod avtobusa izpred hotela v  Nagykanizso po nakupih. Povratek v hotel, kopanje, večerja in počitek.

4. dan: zajtrk, prosto do odhoda. Ob 14:30 uri odhod avtobusa izpred hotela proti domu, preko mejnega prehoda Pince in po avtocesti do Trojan, kjer bo kratek postanek. Predviden prihod v Radovljico ob 20:00 uri.

Cena: NAKANDNO 
X € na osebo v dvoposteljni sobi v hotelu Freya 3*
X € enoposteljna soba v hotelu Freya 3*
X € tretja oseba v triposteljni sobi v hotelu Freya 3*
(prevoz, 3x polpenzion, neomejeno kopanje, kopalni plašč, izleta, taksa, prijava in spremljevalec). Veljavna osebna izkaznica ali potni list.

TERMIN IN CENA:

TERMINI NAKANDNO

OPOMBE:

  • za potovanje potrebujete veljaven osebni dokument
  • program bo izveden ob prijavi najmanj 30 potnikov, v drugem primeru vas bomo obvestili 7 dni pred začetkom potovanja
  • sestavni del tega programa so SPLOŠNI POGOJI

Želimo vam prijetno potovanje.

Napake so možne in za njih ne odgovarjamo. Pridružujemo si pravice do spremembe pri programu.

Call Now Button