SILVESTROVANJE – TERME TUHELJ

SILVESTROVANJE – TERME TUHELJ 

Novo leto je običajno praznični dan, ki obeležuje začetek novega koledarskega leta. V gregorijanskem koledarju, ki velja v večini sveta, je to 1. januar. V rimskih časih je bil začetek leta 1. marca.
V Sloveniji je novo leto državni praznik. Do leta 2012 je bil praznični dan tudi 2. januar, ko je bil zaradi varčevalnih ukrepov ukinjen. Ponovno je postal dela prost dan leta 2017.
Najdaljšo noč v letu preživite v prijetni družbi in naj penina po grlu steče ob glasbi in zabava, za to bomo poskrbeli mi, da vam bo silvestrovanje ostalo v prijetnem spominu, kajti čas prehitro teče in se premalokrat vzamemo čas za prijetno druženje.

PROGRAM

1. dan: Odhod avtobusa iz Radovljice ob 9.30 uri. Peljali se bomo mimo Kranja in Domžal do Trojan, kjer bo kratek postanek. Pot nadaljujemo do Kumrovca, kjer bo možnost zunanjega ogleda Titove rojstne hiše. Od tam se bomo odpeljali do Term Tuhelj. Sledi namestitev, kopanje in večerja.
2. dan: Po zajtrku bo izlet v praznično okrašeni Zagreb. Vrnitvi v hotel sledi kopanje, zvečer pa je na programu silvestrska večerja z živo glasbo v hotelski restavraciji.

3. dan: Zajtrk, kopanje in večerja.

4. dan: Zajtrk in kopanje. Odhod avtobusa proti domu s kratkimi postanki.

Cena: 
3x polpenzion s silvestrsko večerjo in živo glasbo,
kopalne karte, izlet,
prevoz in taksa

OPOMBE:

  • Za potovanje potrebujete veljaven osebni dokument
  • sestavni del tega programa so SPLOŠNI POGOJI

Želimo vam prijeten izlet.
napake so možne in za njih ne odgovarjamo. Pridružujemo si pravice do spremembe programa.

Pokličite 041 855 630

Za vsa vprašanja in nasvete smo na voljo na številki 041 855 630.

Vprašajte nas

14 + 2 =

Call Now Button