ADVENTNA ZGODBA V ČAZMI Z ZAGREBOM

03.12.2022

ADVENTNA ZGODBA V ČAZMI Z ZAGREBOM 03.12.2022

Družina Salaj je pred 17 leti uredila svoje dvorišče z božičnimi lučmi. Že vrsto let je z velikim naporom in navdušenjem postala najpomembnejša manifestacija kontinentalnega dela Republike Hrvaške. Številne svetovne medijske hiše so jo prepoznale kot edinstven dogodek, posneli pa so tudi številna poročila in članke, ki so vplivali na dogodek, ki je postal pomemben za razvoj turizma in promocijo Republike Hrvaške. Danes posestvo krasi več kot 6 milijon luč.
Samo en pogled je dovolj, da v otroštvu naredimo lepe spomine, in toliko je potrebno, da se po mnogih letih vrnejo isti spomini. Ampak samo tisti, ki pride, bo dobil priložnost, da najde otroka v sebi, in da vašemu otroku posebne božične zgodbe. Milijoni zvezd, razpršeni povsod, kot bleščeči prah iz čarobnih palic, razkrivajo srečne obraze.
Ogenj, svetloba in toplota so vedno skupaj. Navdušenje nastane, ko se vse pretvori v ognjemet. Če krik navdušenja ne zadošča za bleščanje luči, ki blešče v najlepših barvah, je ognjemet, ki ga lahko uživate vsak dan med božično sezono.

PROGRAM

Odhod avtobusa iz Radovljice proti Kranju, mimo Ljubljane, Zagreba do Čazme.

Na posestvu Salaj boste lahko občudovali »božično zgodbo«, sestavljeno iz več kot 6 milijonov lučk, različnih figur in jaslic. Na voljo bo več stojnic s kuhanim vinom, čajem, drugimi napitki, prigrizki, spominki in podobno. Na poti proti domu si ogledamo novoletni Zagreb. Vrnitev v Radovljico v večernih urah.

Cena: 41 € (prevoz, vstopnina in spremljevalec).

OPOMBE:

  • Priporočljiva dobra mehka obutev
  • Za potovanje potrebujete veljaven osebni dokument
  • sestavni del tega programa so SPLOŠNI POGOJI

Želimo vam prijeten izlet.
napake so možne in za njih ne odgovarjamo. Pridružujemo si pravice do spremembe programa.

Pokličite 041 855 630

Za vsa vprašanja in nasvete smo na voljo na številki 041 855 630.

Vprašajte nas

5 + 15 =

Call Now Button